Διαχείριση Κτηρίων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
slider_bg_3
ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΛΑΛΑΒΟΥΜΕ
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
EMG Home Services
διαχειρηση κτηριων
EMG Home Services

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσουμε από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά τους κοινόχρηστους χώρους.

Αναλαμβάνουμε:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

Πληρωμή των πάσης φύσης συνήθων δαπανών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ασανσέρ, καθαριστής, κηπουρός, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο κ.λ.π), καθώς και των έκτακτων επισκευών ή συντηρήσεων.

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μετρήσεις ωρών αυτονομίας ,ζεστού νερού και της κατανάλωσης πετρελαίου σε μηνιαία βάση.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Κάθε μήνα εκδίδεται συγκεντρωτική κατάσταση δαπανών ,που περιλαμβάνει αναλυτικό λογαριασμό για κάθε διαμέρισμα ανάλογα με τα χιλιοστά συμμετοχής του. Μοιράζεται ειδοποιητήριο στον κάθε ένοικο με ανάλυση των λογαριασμών και για όσους το επιθυμούν ή βρίσκονται μακριά αποστέλλονται τα ειδοποιητήρια με email.

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Κάθε μήνα γίνεται η είσπραξη των οφειλών στην πολυκατοικία και η ακριβής ημερομηνία και ώρα αναγράφεται στο ειδοποιητήριο .

Η εξόφληση των κοινοχρήστων μπορεί να γίνει και από τα γραφεία μας ,οδός Ελευθ.Βενιζέλου 66 Ν.Σμύρνη ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ )

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Έλεγχος αποθέματος πετρελαίου δεξαμενής και έγκαιρη παραγγελία πετρελαίου με χρήση ΑΦΜ της εταιρείας.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

Γρήγορη αντιμετώπιση ζημιών και βλαβών ,στέλνοντας ειδικευμένους τεχνικούς για άμεση αποκατάσταση στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σε μεγάλης έκτασης έργα επισκευής ,λαμβάνονται προσφορές για την εξεύρεση της Καλύτερης ποιοτικά δουλειάς στην καλύτερη τιμή και η ανάθεση γίνεται μετά από έκτακτη γενική συνέλευση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΈΥΣΕΙΣ

Οργάνωση και συντονισμός Γενικών Συνελεύσεων και τήρηση πρακτικών.

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Κάθε μήνα με συνεχείς οχλήσεις ,πιέζονται οι κακοπληρωτές για να εξοφλήσουν και τους υπενθυμίζονται συνεχώς οι υποχρεώσεις τους.

Θέλετε μια δωρεάν προσφορά για την διαχείριση της πολυκατοικίας σας;