Εντομοκτονία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ή αλλιώς Εντομοκτονία, έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς ,κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες ,διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.).

Για την εξόντωση των εντόμων χρησιμοποιούνται ειδικά παρασκευάσματα , εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

  • α) μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
  • β) πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλή)
  • γ) δεν λεκιάζουν
  • δ) δεν μυρίζουν
  • ε) μεγάλη διάρκεια δράσης

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με άδεια απεντόμωσης – μυοκτονίας. Μετά από κάθε εφαρμογή θα σας παραδοθεί πιστοποιητικό απεντόμωσης -μυοκτονίας .

Για την Απεντόμωση και για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου εντομολογικών προσβολών απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης, παρακολούθηση και ταυτοποίηση των εντόμων και επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης.

Οι κυριότερες μέθοδοι είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα και άλλες πιο εξειδικευμένες μέθοδοι όπως οι εφαρμογές καταπολέμησης τερμιτών και ο υποκαπνισμός.

Αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ κάνοντας Ψεκασμό με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Με τον ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας υψηλών προδιαγραφών, τα οποία καταπολεμούν αποτελεσματικά τα παράσιτα και τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ κάνοντας Ψεκασμό με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Ο ψεκασμός με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης. Τα εντομοκτόνα έχουν επιλεκτική δράση, με την έννοια ότι καταπολεμούν μόνο τα έντομα, για τα οποία εφαρμόζεται εξαρχής ο ψεκασμός.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ με Gel για κατσαρίδες

Το gel για κατσαρίδες είναι ένα άοσμο και μη τοξικό σκεύασμα, το οποίο τοποθετείται στις φωλιές ή σε σημεία που συχνάζουν οι κατσαρίδες. Η αποτελεσματική του δράση συνίσταται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν οι «μολυσμένες κατσαρίδες» στον υπόλοιπο πληθυσμό. Δεν απαιτείται εκκένωση του χώρου για την εφαρμογή του.

ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΣ (fogging)

Ο νεφελοψεκασμός εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου δεν είναι εφικτός ο «συμβατικός» ψεκασμός, κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους. Με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος, το εντομοκτόνο μετατρέπεται σε καπνό και διοχετεύεται σε όλο το χώρο ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και με μεγάλη διάρκεια.

 

ΔΩΡΟ!

1 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΕΩΣ ΔΕΚ. 2017
ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!