Απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Eπιχειρηματίες, απαλλαγείτε από το άγχος των παράσιτων, εντόμων και τρωκτικών με ένα τηλεφώνημα στην EMG home services , για την οριστική, ασφαλή και οικονομική καταπολέμηση κάθε είδους παράσιτου.epaggelmatikoi xwroi

Η καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών είναι απαραίτητη, αφού είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον η ύπαρξη τους δημιουργεί καταστροφή του προϊόντος, δυσφήμηση της επιχείρησης, καθώς και νομικές κυρώσεις.

Για επιχειρήσεις που επεξεργάζονται ή διαχειρίζονται με οποιοδήποτε τρόπο τρόφιμα, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις με βάση τις απαιτήσεις οι οποίες αναφέρονται στην οδηγία 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ, του συστήματος HACCP – ISO 22000, της Ελληνικής και Διεθνής Νομοθεσίας (κοινοτική οδηγία 93/43/ΕΟΚ, ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/Β/4-10-2000).

Προτείνονται και ακολουθούνται εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων απεντόμωσης – μυοκτονίας ,με ετήσιο συμβόλαιο που συνοδεύονται από φάκελο παρασιτοκτονίας HACCP . Ο φάκελος πιστοποιεί την εφαρμογή προγράμματος παρασιτοκτονίας στο χώρο σας ,στους αρμόδιους φορείς υγειονομικών ελέγχων (ΕΦΕΤ, κλπ).

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη. Δεν αφήνουν λεκέδες, μυρωδιές, έχουν μεγάλη υπολειμματική δράση και είναι αβλαβή για τη δημόσια υγεία.

Καλέστε μας ΤΩΡΑ για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε λύσεις!

ΔΩΡΟ!

1 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΕΩΣ ΔΕΚ. 2017
ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!